Nadstavba "B" 7-12 - 6. kolo: Kopřivnice - Karviná 30:31 (13:18)

05.05.2014 19:33

Začátek zápasu vyšel daleko lépe Karviné a do sítě domácích padala jedna branka za druhou. V 19. minutě byl stav 16:7 ve prospěch hostů. Tedy skoro co minuta, to branka v síti Kopřivnice.
Náskok Baníku dovedl jejich trenéra k tomu aby dal šanci také střídajícím hráčům. To ovšem nenavázeli na výkon spoluhráčů a dali šanci Kopřivnici se vrátit zpět do zápasu. Domácí se šňůrou šesti branek (13:16) dostali do hry a jak to tak bývá ani opětovné vystřídání, když se do hry dostala znovu základní sestava, a byť ještě Karviná před koncem 1. části ještě vsítila 2 branky, už to nepomohlo Karviné k tomu, aby získala zpět tak velký náskok.

Karviná sice stále vedla, ale Kopřivničtí se drželi v odstupu několika branek. V 54. minutě zvyšoval Radim Chudoba na rozdíl pěti branek (31:26) a možná vypadalo, že je rozhodnuto. To ovšem nikdo netušil, že se jednalo o poslední přesnou trefu hostů. Zato domácí se trefili ještě čtyřikrát a z toho třikrát Radek Bajgar, který v utkání dokonce zaznamenal 13 přesných zásahů a o jeden tak překonal svůj střelecký koncert z minulého kola ve Zlíně. Ani to už ale domácím nepomohlo, finiš přišel pozdě.

Zdroj:  -ps-, Oficiální web Karviné